• Spill 30.03.2017

  Enten du er en fersk pokerspiller eller du har spilt poker i flere år, så har sikkert også du et forbedringspotensial. Så hva gjør du da? Så lenge du vet at du må ta på deg pokerfjeset før du går inn i et spill, så er du langt på vei mot seieren. Poker handler gjerne om å tro på den hånden du har og å tro på at den holder mot de andre til langt over mål. Eller å late som om du tror på den.

  Forbedre ferdighetene

  Har du sett Maverick eller andre spennende pokerfilmer, så vet du at mye av magien ligger i nettopp det. Men du vet også at det gjelder å kunne reglene ut og inn for å vite når det er lurt å holde på hånden og når det er lurt å trekke seg. Spiller du for eksempel Texas Hold’em, så er det lurt å kjenne til hva som slår ut hva av flush, straight, tre like, to par, Royal Flush, Straight Flush, fire like, fullt hus, par og høyt kort. Om du ikke er den heldige med Royal Flush på hånden, så er kunnskapen om reglene avgjørende for dine valg og om de er gode. Er det for eksempel lurt å sitte på et høyt kort når sidemannen sitter på fullt hus? Bare ved å kunne reglene ut og inn, så vil du kunne forbedre pokerferdighetene dine betraktelig.

  Gode tips på pokersider

  Et annet godt råd for å bli en bedre pokerspiller er å søke kunnskap hos erfarne spillere. Det være seg i pokerbøker, på YouTube eller på egne pokersider som norskpoker.com. Her er det god kunnskap å hente og som kan komme deg til gode akkurat den dagen du sitter der og lurer på om flushen din holder til over mållinjen. Da er det bare å ta på seg pokerfjeset helt inn i seieren.

  Posted by Prof. Devonte Lockman @